autor: Myoko » 21 lis 2014, 19:12
Dużo tego nie było, bo jak się angażuję w jakiś wirtualny świat, to zajmuje mi to i kilka lat.
1. Początki moje z mmorpg-ami to Metin2. Pierwsza postać wojka DarkHorror (Miałam wtedy bzika na punkcie mrocznych nicków), a potem do końca serwera Candii Szamanka Smoka. Niezapomniani przyjaciele i znajomi z gildii FBI. Może ktoś tutaj grał na Candii?
2. Shayia. Niesamowity świat, z którym mam najlepsze wspomnienia ludzi i przygód. Czas spędzony w doborowym towarzystwie zarówno na US Lailah (Gdzie poznałam Garathorna, Chalskiego z którymi póxniej był zakładany Grom na Unii Furii, tj. darkach), czy później polski serwer Thesan. W sumie cudowna szajka zabrała mi 6 lat z życiorysu. Szkoda, że tak zniszczono tak piękną grę. Jak czasem przeglądam filmiki na yt, to potrafi się łezka w oku zakręcić.
3. Parę miesięcy nic, nie licząc przeglądarkowych typu Legend Online, aż do teraz. Wbiłam już 60 lvl i mam nadzieję, że w tej grze będzie się coś działo. Bo to wbicie lvla trochę za szybko przyszło. Jak na jakimś privie. Tydzień i 60tka.