Lekarz rodzinny Niepołomice

Tu można gaworzyć na wszelkie tematy niezwiązane z Neverwinter. Np. o Waterdeep? ;)

Lekarz rodzinny Niepołomice

Postautor: Kister » 12 lis 2024, 11:22

Zastanawiam się, czy lekarz rodzinny w Niepołomicach może mi wystawić skierowanie na USG brzucha, bo od jakiegoś czasu mam bóle, ale nie wiem, czy to wystarczy do uzyskania skierowania.
I jaką przychodnię w Niepołomicach polecicie?

Awatar użytkownika
Kister
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Re: Lekarz rodzinny Niepołomice

Postautor: don » 12 lis 2024, 13:56

Cześć! Tak, lekarz rodzinny może wystawić skierowanie na USG, jeśli masz dolegliwości, które tego wymagają, jak np. bóle brzucha czy problemy z trawieniem. Jeśli opiszesz swoje objawy, lekarz zwykle zdecyduje, czy jest potrzeba zrobienia takiego badania. Skierowanie na NFZ obejmuje bezpłatne badanie, ale czasem trzeba poczekać na termin. Lekarz rodzinny może również zasugerować inne badania, jeśli uzna to za potrzebne. Najlepiej umówić się na wizytę i dokładnie opisać swoje objawy – to zwiększa szanse na szybkie skierowanie. Od siebie polecam zapisanie się do przychodni https://rcmniepolomice.pl/cennik/ Na miejscu możesz oczywiście wykonać sobie usg brzucha.

Awatar użytkownika
don
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Wróć do Tawerna Offtopic

• Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post