Witam. Jak to jest u Was z lagami? U mnie od godziny 18 do teraz ping ciągle waha się w granicach 400 - 1600 O.O (można sprawdzić ping w grze wpisując /netgraph 1). Jak idę to więcej się cofam niż przejdę i nie jest to pierwszy raz. Byłoby to okej, gdyby tak było też w innych grach, ale tak nie jest. Ping na ventrillo - 16, ping w lolu - 44. Czyli wygląda to na ewidentną winę NVO. Czy serwery w tych godzinach są tak zapchane czy o co chod
Zarejestruj się na forum.Ułatwi to komunikację <Twoje posty nie będą czekać na akceptację> Aniol
Nie no przegięcie. Grać się nie da. Internet mam z vectry, który prawie w ogóle mnie nie zawodzi, zresztą tym razem to też nie jego wina. Serwer nie odsyła,wysyła danych i po 19 są takie lagi na Dragonie, że szkoda gadać : D Oby powiększyli pojemność ewentualnie zrobili więcej serverów bo te moon walki już mnie nie śmieszą
Yo A ja mam takie pytanko jak zmienic server juz na istniejacej postaci ? czy w ogole sie da ? czy trzeba tworzyc nowa postac ? zeby zagrac na innym servie ?