autor: Rytshy Voss » 06 maja 2014, 22:19
Wstajesz rano, rozglądasz się, po czym wykonujesz podstawowe czynności. Przyodziewasz swój pancerz i udajesz się do Enklawy Protektora.Tam, będąc upojony zapachami dobiegającymi z targowiska, słuchając śpiewu bardów - nagle słyszysz piskliwy głos. Rozglądasz się, a to twoim oczom ukazuje się mały chłopiec w podartych łachmanach. Potrzebuje pomocy? Nie przejdziesz obok tego obojętnie, wszak jesteś bohaterem Neverwinter! Chłopiec z przejęciem opowiada ci o wydarzeniach, jakie nastąpiły w wiosce położonej nieopodal centrum handlowego świata Neverwinter - wiosce Seedorf. Co na ciebie czyha? To tylko jedna z wielu zagadek, które przyjdzie ci rozwiązać... ***Cześć, na serwerze możecie mnie poznać jako Hunter Rangera(rkę) Rytshy Voss, oraz dawniej Trickster Rogue'a - chory jamochlon. Tworzeniem Foundry zainteresowałem się stosunkowo niedawno, wzorowałem się na poradniku brody na kanale RockAlone'a (nie chcę podawać linków, nie wiem czy to dozwolone. W każdym razie - to nie jest reklama, po prostu stwierdzam, że nie ma w internecie lepszego, polskiego poradnika o tym jak stworzyć Foundry i może być to pomocne). Chciałem zrobić coś od siebie dla graczy, spróbować. To Foundry jest moim pierwszym (rozdziewiczenie quest-makerskie :3 ), serdecznie zapraszam do zagrania. Fani literatury światowej odkryją zapewne pewne podobieństwo.
Może zabrzmi to troszeczkę bezczelnie, ale zachęcam również do nagrodzenia moich trudów jakimiś ilościami diamentów astralnych. Naprawdę męczyłem się nad tym długo.
KOD: NW-DTTH4NG9B
NAZWA: Udręka Seedorfu
Póki co quest znajduje się w zakładce 'Nowe'. Pomożecie się wybić?