Co jakiś czas przygody są usuwane, a każdy ma swój ulubiony styl foundry ( RPG, na szybko tzn. dzienne, zarabianie, itp). Propozycja moja jest taka, by zamieszczać w tym poście nazwy foundry, które graliście, były ciekawe, szybkie lub przynosiły większy zysk. Ważne, by było określone dla jakiej postaci jest to przygoda. W tej chwili od siebie nie mogę nic zaproponować, bo od ostatniego update moje ulubione poznikały, jednak dla tych co grali dam przykład do tematu:
biblioteka - dla Łotrzyka do ukończenia w ok. 3-4 min szybka idealna na dzienny quest
goldpit - świetna dla manipulującego czarodzieja - ładnie zarabia i w 99 % nie można go zabić
kłopoty z pająkami ( to pewnie znacie) - łatwa prosta i przyjemna nawet dla początkujących, dla każdej postaci jednak drop mały
Allice in Hell - świetna, klimatyczna przygoda (dla tych starszych pewnie znana z gry na PC) drop mały, każda postać
Oczywiście prócz tych jest wiele innych ciekawych lub z tzw. jajem (np grałem w jeden z naszych rodzimych foundry nazwy nie pamiętam, gdzie po podejściu do drzwi było "puk puk, kto tam, Świadkowie Jechowy" a po chwili wypadło stado potworków - oczywiście nic nie mam do żadnej wiary co by było jasne.
Także zapraszam do prezentowania tych najlepszych które są dostępne, z krótkim opisem ( szybka, RPG, do zarabiania i czy jest wymagana konkretna postać)