Przedstawiam wam poradnik co zrobić aby dobrze zarobić

Co trzeba zrobić? Już tłumaczę.
Wejść na tę stronę http://www.points2shop.com/ można się zaznajomić na czym strona polega i co się w niej znajduje:)
Jak widać cała filozofia polega na oglądaniu filmików, grania w gry, wypełnianie ankiet, rejestrowanie się na różnych darmowych portalach itd. itd- wszystko to zależy co tam będzie:)
2. Kiedy już zapoznacie się z stroną to po prawej znajduje się taki o to panel:

Klikamy „Sign Up” po czym strona przekierowuje nas na formularz rejestracji:)

Jak zauważyliście można także założyć konto poprzez inne portale społecznościowe, jak Facebook, Google, Twitter, Yahoo! I Windows Live:)
Po założeniu konta, czekamy aż przyjdzie na nasz e-mail link z aktywacją po czym w niego klikamy

3. Zaczynamy w tym momencie zabawę:)
Na górze strony po lewej znajdziecie napis „Earn Points”- lub rozwijamy mnóstwo możliwości zdobywania Pointsów:)
Pierwszym filmikiem jaki zobaczymy jest 'Introduction Video” po czym zdobywamy 5 Earn Points!

A po niżej znajdziemy oferty w których możemy brać udział by zdobyć punkty:)
Teraz przejdziemy co zrobić by je wymienić:)
By wymienić punkty klikamy:

Ja aktualnie mam 9 punktów bo już wymieniłem na karty do gry

Kiedy już klikniemy w numerek który się nam pojawia i przenosi na stronę „Rewards Gallery”
Na bardzo jasnym niebieskim klikamy „Gamer Gift Cards”

I wybieramy interesującą nas ofertę z serii Ultimate Game Card:)
Dla przykładu pokażę wam jak to zrobić a mianowicie:
Klikamy w wybraną ofertę i kiedy już mamy przed naszymi oczyma:

Jak widać potrzeba do tego 1000 punktów by dodać to do swojej listy zakupów:)
Kiedy się zdecydujemy klikamy " ADD to Goals”
Pojawia nam się w tym momencie okno:

Jeżeli posiadamy wystarczającą ilość punktów klikamy w "Add to Carts" i tam kończymy naszą transakcję oczekując na e-maila z kuponem 10 dolarów do wydania na zen

Kiedy już mamy na e-mailu kupon na 10 dolarów do wydania na Zen wchodzimy na stronę:
http://nw.perfectworld.com/
Klikamy:

i wybieramy Purchase Zen:)
Kiedy wykonamy co napisałem, pojawi się nam strona gdzie zaznaczamy „Ultimate Game Card”

i Wpisujemy otrzymany kupon

I zatwierdzamy „Chekout”

W tym momencie w naszym „MyWallet” pojawia się 10 dolarów do wydania na Zen

Jeśli chcemy dokonać transferu 10$ klikamy na: Transfer Zen który znajduje się po lewej stronie:

Kiedy już tak zrobiliśmy transferujemy nasze 10 dolarów do gry Neverwinter Online

W taki oto sposób:

Kikamy w „Transfer” i w tym momencie na naszym koncie NWO pojawia Zen w takiej ilości ile kosztuje za 10 dolarów:)
Mam nadzieję że wam pomogłem:)
Pozdrawiam:)
`vex