Smycze jako gadżety reklamowe

Tu można gaworzyć na wszelkie tematy niezwiązane z Neverwinter. Np. o Waterdeep? ;)

Smycze jako gadżety reklamowe

Postautor: Kister » 08 lis 2024, 11:49

Hej wszystkim! Myślałem nad zamówieniem smyczy z logo naszej firmy jako gadżetów reklamowych. Mam jednak wątpliwości, czy to jeszcze się sprawdza. Kiedyś smycze były bardzo popularne, ale teraz nie wiem, czy ludzie ich jeszcze używają. Co myślicie?

Awatar użytkownika
Kister
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Re: Smycze jako gadżety reklamowe

Postautor: don » 08 lis 2024, 14:26

Cześć! U nas smycze z logo idą wciąż dobrze, szczególnie że ludzie noszą na nich klucze do pracy albo identyfikatory. Może to nie jest najbardziej innowacyjny gadżet, ale wciąż praktyczny. Jedyna uwaga – dobrze jest zainwestować w porządne karabińczyki, bo jak się smycz łatwo psuje, to nikt jej nie chce. Warto też zadbać o dobry nadruk, bo jak się ściera, to efekt jest kiepski. Ogólnie, jak nie masz pomysłu na nic innego, to smycz jest bezpiecznym wyborem, nawet jeśli nie każdemu się przyda.
Od siebie polecam też zajrzeć sobie na stronę hurtowni https://redbird.pl/
Znajdizesz tutaj spory wybór różnorodnych gadżetów, coś powinno Ci się na pewno spodobać.

Awatar użytkownika
don
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Wróć do Tawerna Offtopic