Jaki pomysł na biznes

Tu można gaworzyć na wszelkie tematy niezwiązane z Neverwinter. Np. o Waterdeep? ;)

Jaki pomysł na biznes

Postautor: don » 28 maja 2024, 9:35

Cześć, mam 21 lat. Siedzę w handlu od małego. mieszkam w mieście 10k osób, z dobrą komunikacja do Krakowa i Katowice pociągiem. Mam około 150k pln Luźne( jeździłem z Rodzicami na giełdę od 1 kl podstawówki dla hejterów). Ojciec ma firmę sklep spożywczo przemysłowy, myślałem nad kupnem sportowego auta i wypożyczanie go. Myślicie ze w co można iść z taką kasa? Import wypożyczalnia. Kupowanie mieszkań?
Jak możecie podrzucić jakiś fajny pomysł to będę wdzięczny

Awatar użytkownika
don
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Re: Jaki pomysł na biznes

Postautor: Kister » 28 maja 2024, 13:20

Skoro jesteś od małego w handlu spożywczym to wies że na warzywach i owocach jest przebitka w wysokości około 100% gdy samemu kupujesz na giełdzie. Może coś w tym kierunku tylko w jakimś większym miasteczku obok. Ludzie jeść muszą a i świadomość o tych warzywach z marketów jest już coraz większa. Zasada tylko jedna towar ma być dziennie świeży i ładny bez żadnych skaz. Za 150 tys dało by się otworzyć parę małych punktów żeby towar małohodliwy rozkładać po części skrzynki na punkt. A i podatek jest niski na warzywach i owocach
Jeśli zastanawiasz się nad płatnościami, polecam zajrzeć sobie na stronę: https://polskabezgotowkowa.pl/ Znajdziesz tutaj informacje jak wprowadzić w firmie terminal do płatności.

Awatar użytkownika
Kister
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Wróć do Tawerna Offtopic

• Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post