Okej to tak. Poszukuję gildii. Ale samo napisanie, że chciałbym do jakiejś dołączyć to chyba za mało. Więc trochę o mnie - w Neverwinter już kiedyś grałem, skończyłem grę kiedy dostępne były tylko trzy kampanie (piszę tylko, a tak naprawdę nie wiem ile jest teraz). Mam zamiar zacząć grać od zera, ponieważ poprzednie postacie nie mają prawie nic wartościowego - rozdałem wszystko byłej gildi. Nie jestem pewien kim chciałbym zacząć grać - w zasadzie mógłbym zrobić postać typowo pod gildię, to znaczy tego czego brakuje. Nie ukrywam, że poszukuję gildii aktywnej, która korzysta z jakiegoś komunikatora głosowego, a na nim jest się do kogo odezwać, a nie że tylko jedna osoba na cały dzień. Sam gram o dziwnych porach, więc chciałbym znaleźć podobne osoby. Fajnie by było, gdyby gildia posiadała własny zamek/miasto (nie pamiętam jak to się nazywało). Ważne jest też to, że zapomniałem wielu mechanik ze świata gry, więc z mojej strony padłoby pewnie wiele pytań (niejednokrotnie głupich) - fajnie, gdyby znajdowały się w gildii osoby cierpliwe, chętne do pomocy. Jeśli chodzi o mój wkład finansowy w grę nie wiem jak to będzie wyglądać, pewnie raz za czas kupię jakieś diamenty (nie wiem jak teraz przekłada się IS do gry). Jeśli w skarbcu gildyjnym zalegałyby jakieś niepotrzebne konie lub inne pierdoły, wiadomo że chętnie to przyjmę. Generalnie szukam gildii do wspólnych rozmów, robienia kampanii, dungeonów no i nie ukrywam pomocy. Dość konkretne mam wymagania, ale wiem ile jestem w stanie od siebie dać. Jakby były jakieś pytania co do mnie, piszcie w temacie - ja na pewno się odezwę.
Kuba.