nie wiem jak pve
ale generalnie gwf to słaba klasa do pvp - taka tam moja opinia
Sammantha pisze:Po dodaniu w 1 drzewko po 5 ptk na kolumnę zostaje nam dokładnie 10 ptk na inne drzewka/ dopełnienie kolumn.
Musmus pisze:Po wpisaniu i zatwierdzeniu postać bezpowrotnie trafia do raju postaci mmo, gdzie zawsze lecą epici i NIKT NIE przebija TWOICH licytacji.
Calis pisze:nie wiem jak pve
ale generalnie gwf to słaba klasa do pvp - taka tam moja opinia
pompon pisze:myślę że to typowy fizyczny dps ma zadawać max obrażeń czyli kryty to miód a obrona to sprawa drugorzędna
Traktorzysta18 pisze:Witam czy ktoś może mi powiedzieć czy ta klasa jest naprawdę taka słaba? Mam 40 lvl kończąc dunga mam najmniejszy zadany dmg oraz najwięcej przyjętych... Wiem, co tam ranking ale jak 2 lvl mniejszy gość zada z 1,5kk obrażeń a ja ledwo 700k to coś jest nie tak. Staram się wszystkie runki i ekwipunek dobierać pod power i crit. To jest moje drzewko, może ktoś coś doradzi.
pompon pisze:myślę że to typowy fizyczny dps ma zadawać max obrażeń czyli kryty to miód a obrona to sprawa drugorzędna healer będzie cię leczył w pt, moby to zabawa w mmo grasz w drużynie i masz możliwie szybko zabić bossa.
Wróć do Neverwinter - Klasy Postaci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości