Zaloguj się, a zmniejszymy ilość reklam! Dołącz także do nowej, polskiej grupy Neverwinter Online!

Strudzony wędrowcze!
Widzimy, iż korzystasz z rozwiązania typu AdBlock - my również! Jednakże to miejsce zostało stworzone przez pasjonatów jak Ty, dla Ciebie i jest Ci dostępne zupełnie free.
Abyśmy mogli ten stan rzeczy utrzymać, prosimy Cię skromnie byś dodał nasze adresy do wyjątków, celem umożliwienia wzajemnego wsparcia.
Reklamy pozostaną estetyczne i nieinwazyjne. Dziękujemy!

Błąd

Problemy z grą? Żadna klątwa nie działa? Pisz tutaj!
Opisujemy wyłącznie problemy dotyczące działania gry, komputera i Rejestracji do Neverwinter.

Błąd

Postautor: mroczny3kk » 25 lip 2013, 14:44

1 podczas uruchamiania gry gdy juz sie wlacza i zaczyna ladowac po chwili wykakuje taki blad :<

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awatar użytkownika
mroczny3kk
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 3
Rejestracja: 24 lip 2013, 15:37
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Błąd

Postautor: Bipina » 25 lip 2013, 18:11

Aktualizacja IE, Adobe Flash, Net Framework, sterowniki do karty graficznej, rejestr przeleć Ccleanerem.
Przeczyść dokładnie komputer, tzn jednostkę.

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: Błąd

Postautor: mroczny3kk » 25 lip 2013, 21:26

wszystko bylo dobrze nabilem 19 poziom przenioslem sie na jakas inna mapke tam gdzie ma sie misje wlasnie na takim poziomie i wszedlem do karczmy i mi taki blad wsykoczyl i resetowalem komputer wszystko i nic caly czas ten sam blad :P
Wyskakuje zaraz po wyborze postaci :P

Awatar użytkownika
mroczny3kk
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 3
Rejestracja: 24 lip 2013, 15:37
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Błąd

Postautor: Bipina » 26 lip 2013, 15:40

Weź komputer przeskanuj ...

Ashampoo Burning Studio 2012->Create/Burn Disc Image->
Burn CD/DVD/Blu-ray Disc from Disc Image
Zostawiacie wypaloną płytę w napędzie i uruchamiacie ponownie komputer, powinno wykryć i opalić płytę przed włączeniem samego windowsa.
http://www.freedrweb.com/livecd/?lng=en

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak


Wróć do Neverwinter - Pomoc Techniczna

 


  • Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post
  • Błąd 36
    autor: Rifter » 11 lip 2013, 21:03
    4 Odpowiedzi
    899 Odsłony
    Ostatni post autor: Sarr Wyświetl najnowszy post
    08 sie 2013, 17:02
  • Błąd 31
    autor: Donio » 05 lip 2013, 8:23
    2 Odpowiedzi
    762 Odsłony
    Ostatni post autor: Ejnox Wyświetl najnowszy post
    06 lip 2013, 16:49
  • Błąd gry
    autor: naruto1122 » 27 cze 2013, 13:30
    8 Odpowiedzi
    1335 Odsłony
    Ostatni post autor: Bipina Wyświetl najnowszy post
    28 cze 2013, 19:07
  • Błąd 36
    autor: seethat » 28 lip 2013, 13:16
    0 Odpowiedzi
    343 Odsłony
    Ostatni post autor: seethat Wyświetl najnowszy post
    28 lip 2013, 13:16
  • Błąd 5
    autor: skarpeta1996 » 08 lip 2013, 18:07
    4 Odpowiedzi
    306 Odsłony
    Ostatni post autor: reth Wyświetl najnowszy post
    08 lip 2013, 22:04

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

Reputation System ©'