Podziemia- zamek

Wszelkie dyskusje o Neverwinter.
Hola, podróżniku! Blizny na Twych ramionach skrywają niejedną historię. Usiądź na chwilę i porozmawiajmy...

Podziemia- zamek

Postautor: Winterfresh » 26 lip 2013, 0:35

Mam pytanie odnośnie podziemi. Otóż dopiero co odblokowałem sobie ostatnie podziemie. Czy warto jest wybierać się tylko tam? Czy może opłaca się też zrobić czasami te podziemia od 8300 gearu? Z racji, że jeszcze nie byłem w zamku mam pytanie czym się specjalizuje to podziemie, w jakim stopniu jest trudne, czym ono się różni od tych "mniej wymagających" i czy warto jest tam iść skoro ledwo co mam te 9200 gearu?
Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

Awatar użytkownika
Winterfresh
Włóczykij
Włóczykij

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak
Postaci w Neverwinter: Gaurdian fighter

Re: Podziemia- zamek

Postautor: 1GurU9 » 26 lip 2013, 6:37

Zamek Never to wymagająca lokacja do której potrzeba bardzo dobrej drużyny, która wie co ma robić i świetnie ze sobą współpracuje. Osobiście radziłbym żebyś uzbierał najpierw ekwipunek z T1 / T2 i dopiero próbował coś ugrać na wyższych poziomach. Gdzieś w odmętach internetu na pewno znajdziesz listę z gratami dla GF i lokacjami w których mogą wypaść.

Powodzenia :)

Zbieram łapki w górę na laserową korektę wzroku, aby móc ściągnąc te denka od jabola :-D
Awatar użytkownika
1GurU9
Miejscowy Bohater
Miejscowy Bohater

Reputacja:
Pomocny
Gildia: Fun Over Everything (lider)
Postaci w Neverwinter: Pipalinda@gurufoe - Control Wizard

Wróć do Neverwinter - Główne Forum Ogólne

• Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony