Witam, dziś zaczynam przygodę w tej grze na ps4, mimo iz mój J. Angielski jest słaby mam za sobą trochę tego typu gier na PC. Pozornie gra wydaje się łatwa tylko chodze i dedam moby, jednak kilka godzin szukalem banku, (brak miejsca w eq), widziałem tylko gildyjny bank a tych w okienkach gracze zaslaniali... dlatego wole pytać o wszystko...
1. 100 miedziakow to 1 srebrna moneta, 100 srebrnych to 1 złota z tego co wyczytalem, jednak chce powiększyć ekwipunek i tam jest za "ZEN" czy 1 złota moneta to 1 ZEN? A MOZE 100 ZLOTYCH? Jezeli nie to jak nabyć to ZEN? I na co jest wymienne?
2. Jak zdobyć konia wyczytalem, jednak widzę graczy na innych "pojazdach", skąd zdobyć np pająka lub cos podobnego? Przechodzić misje? Kupić?
3. Czy znajdę gdzieś stronke z opisem itemkow w grze? Najlepiej po PL, jeżeli można nie wszystkie itemy mogę skojarzyć co do czego itd.
4. Otworzylem paczkę i dostałem 4k diamentow, czym sa diamenty w porownaniu do ZEN i ewentualnie złotych monet? Czy można gdzieś wymieniać waluty?
Poki co tyle, ale pewnie będę tu nie raz pisał :p