- czy zrobiono coś z PvP czy rozwinięto je w jakiś sposób ? Gdzieś wyczytałem ,że dodano możliwość duelowania (kiedyś jak grałem były tylko battlegroundy w formule przejmowania kontroli nad trzema pktami 5v5)
- jak wygląda teraz endgame? Z tego co pamiętam kiedyś do znudzenia robiło się kilka dungów w tym CN (Castle Never <3 miłe wspomnienia i masa "łajpów") co akurat mi odpowiada bo jestem osobą która lubi farmić dungi , daily questy itp
- czy nadal formuła party wygląda tak ,że brało się 2 wizzów , którzy wywalali wszystkie Addy za mape , a rogal solował w wiekszości bosy?
- czy wprowadzenie nowych klas: huntera i warlocka coś zmieniło w balansie i "przydatności klas" ? Czy nadal GWF to klasa przez dość duża część populacji serwera niechętnie przyjmowana do party ?
no i ostatnie w sumie najważniejsze pytanie czy ktoś jeszcze grywa w ten produkt czy został on na tzw "wymarciu" ?
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ,
Miłego Dnia

PS: Jako ,że chciałbym zacząć przygodę od samego początku czy są jakieś szybsze sposoby lvlowania niż po prostu questowanie? Np farmienie faunodrów?