Witam mam 2 pytania. Szukałem trochę po necie i po forum ale nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi .
1. Dolina Lodowego wichru - żeby się tam dostać potrzebuje 10k gs, 60 lvl i dar rangi 3 z sharandar lub kręgu grozy . O co chodzi z tym darem ? Mam 60 lvl, wartość sprzętu 11.5k tak więc nie mam tego daru czy jakoś tak. Jak go zdobyć ? I co to w ogole jest ? Robie już 3 dzień z rzędu misje w sharandar i kręgu grozy, i dalej kiedy gadam z tym kapitanem , nie chce mnie puscic do doliny. Myslalem ze trzeba miec odblokowane jakies tam osiagniecia w tych kampaniach ale cos tam odblokowałem i dale nic.
2. Artefakty - wiem , wiem , jest jakiś tam poradnik na forum, jest opisane CO TO artefakt ale.. Jak go zdobyć ??? Niby pisze tam żeby zajrzeć do listy artefaktów w grze i tam będzie opisane.... " AHA ? ". Wyjaśniło mi to gdzie mogę zdobyć , ale nasuwają mi się następne pytania odnośnie tego miejsca np.
a)Wieża Valindry epicka - rozumiem ze to dungeon, w takim razie kiedy go odblokuje, jak, i czy można na niego łazić bez przerwy tak jak inne epickie dungeony ?
b) Zamek malaboga - te same pytania co " a) "
c) Magiczny kufer - Chodzi o artefakt "Oko Lathandera " , czyli o co chodzi z tym magicznym kufrem gdzie go znaleźć itp ?
d) Zadanie : Krypta Dziewięciu - rozumiem ze chodzi o jakieś zadanie , ale na który lvl ? Gdzie to zadanie zdobędę i czy wcześniej muszę wypełnić jakieś inne misje ? To mnie szczególnie intryguje ponieważ przechodząc neverwinter omijałem zwyczajnie niektóre strefy bo zdobywałem expa na dominacjach pvp , tak wiec nie wiem czy poprostu którejś misji nie minąłem.
e) Ustronie kessela - co to ?
Dodam ze zdaje sobie sprawę ze istnieje cos takiego ak neverwinter wiki, ale jest to po angielsku i na takie pytania trudno mi będzie znaleźć odpowiedz ( a do tego ja zrozumieć ) ponieważ maj inglish is not gud.
Z góry wielkie dzięki za udzielenie mi odpowiedzi na jakieś pytania. Jeśli popełniłem błędy to przepraszam/