autor: -Riko- » 17 maja 2016, 13:56
witam
Powiem wam panowie ,że warto wrócić. Cryptic nie zasypia gruszek w popiele, co chwile są nowe kampanie i patche. Obecnie jest nowy moduł 'The Maze Engine', fajna kampania i przyjemnie sie ją robi. Stronhold też dostał nowe rzeczy ,bo z profesji można pomóć w rozbudowie gildii. Nową postać po odpowiednim 'ustawieniu' wbija sie na 70 lvl b.szybko. Skromnie założę że w ok.1 tydzień grania, (ja postać na 60 lvl wbiłem przez ok 30 godz., grając od tak kiedy mi się chciało). Nowych dungeonów jako takich niestety nie ma, są przeróbki (CN) ale z pożytkiem. Przyjemnie sie to robi i niemało wysiłku trzeba aby to skończyć. Nowe kolejkowanie na dungi, każdy gracz może być w różnych lokacjach i tak złoży team. Można wymieniać postaci już na dungach w trakcie walki, dobierasz sobie kogo chcesz, swojego alta albo gracza odpowiedniego. Nie musisz czekać na randoma jak tego nie chcesz. Pvp nie wiem bo nie chodzę. Ostatnio 'nerfili' paladyna i też jest ciekawie.
Należy pamietać, że gramy dla zabawy nie dla jakichś materialnych korzyści. Nie jeden gracz zaczyna na nowo. Jest spora liczba graczy którzy dopiero zaczynają zabawę w nevera. Wg.mnie dużo zależy od waszego nastawienia/podejścia do tej gry. Gra solo tutaj jest mozliwa ale pozbawia cie tej radości grania z innymi. A to wydaje mi się jest największym kluczem do sukcesu/zabawy w tej grze. Radzę przystąpić do gildii w której będziesz się dobrze czuł, będziesz potrzebny, będziesz mógł znaleźć odpowiedzi na różne pytania i też będziesz mógł pomóc innym. Są takie gildie i osobiście mogę wam pomóc znaleźć się w takich. To tak pokrótce bo temat jest złożony.
Powodzenia
''Postać w grze dc- ''Panadol'', cw- ''Riko''....gildia ''Spartanie'' i miedzy innymi ''Łowca jeleni''.....gildia ''Spartanie Akademia''''