Witaj wędrowcze! Nowy w Neverwinter? Nie martw się - każdy kiedyś zaczynał! W tym miejscu zapytasz o pomoc sezonowanych Weteranów. Nie zapomnij podziekować przyznając Reputację!
Witam. Jestem nowym graczem jak i nowy na forum i chciałbym założyć lub dołączyć do polskiej gildii albo pograć z kimś konkretnym na mniej więcej 20 lvl. Ja mag demon na 19 lvl. Liczę na dużo odpowiedzi p.s. Gram na ps4.
witam Zapraszam cię do gildii ''Sami-Swoi''. Przyjazna gildia dla nowych graczy i przyjmuje już od 35 lvl. Szukaj gracza o niku: Riko,-Riko-,DanielB,Grifin, Nemea. Możesz powołać się na mnie, czyli że przysyła cię: Riko. Do zobaczenia w gildii. Wszystkiego się dowiesz, żadne pytanie nie zostanie bez odpowiedzi.
Expresowa odpowiedz no ja właśnie wbilem 21 wiec do 35 lvl jeszcze troche.. Będę miał na uwadze dzieki za odpowiedz moze jeszcze jest mi ktos w stanie wyjansic co mam zrobic z : Dragon Hoard Coffer? To taki czerwony kuferek ale nie pamietam skąd je mam az 3. Nie znam tak dobrze angielskiego żeby zrozumieć co mam z tym zrobic.