brak plecaka poszukiwacza

Witaj wędrowcze! Nowy w Neverwinter? Nie martw się - każdy kiedyś zaczynał!
W tym miejscu zapytasz o pomoc sezonowanych Weteranów. Nie zapomnij podziekować przyznając Reputację!

brak plecaka poszukiwacza

Postautor: calibrus » 20 lut 2014, 16:32

witam serdecznie mam problem i zarazem prośbę,mianowicie brak u mnie plecaka poszukiwacza okazało się ze mam porobione wszystkie q na cmentarzu a plecaka nie dostałem , mam obecnie 60lvl i "oświecił" mnie kolega -myślałem że dwa plecaki to standard prosze o pomoc co mogę zrobić.
dziękuję pozdrawiam .
krzysztof

Zły dział wiec przenosze...to nie jest problem techniczny tylko z rozgrywka jako taka ~Aniol :mag:

Awatar użytkownika
calibrus
Włóczykij
Włóczykij

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Re: brak plecaka poszukiwacza

Postautor: Aniol » 20 lut 2014, 16:46

Temat poruszany kilkunastokrotnie juz. I na pewno nie masz porobionych wszystkich qestow.Na wyzszym levelu niema wykrzyknikow czasem i trzeba samemu gadac z postaciami aby uzyskać quest.Plecak dostaje sie w ostatnim dungu po spotkaniu z Valindra i walce z pająkiem. http://neverwinter.gamepedia.com/List_o ... ard_quests a dokladnie Clockwork Guild Tomb

Awatar użytkownika
Aniol
Wielki Mentor
Wielki Mentor

Reputacja:
Legendarny
Gildia: Neverwinter PL

Postautor: calibrus » 20 lut 2014, 17:35

robiłem wszystkie q wątpie czy jakikolwiek pominąłem "przeleciałem 'wszystkie npc na cmentarzu i żaden nie miał dla mie questa

Awatar użytkownika
calibrus
Włóczykij
Włóczykij

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Postautor: Aniol » 20 lut 2014, 18:01

Plecak po skończonym quescie automatycznie wskakuje na slot , czyli nie da sie go niechcący wyrzucić. Druga sprawa ze jest to story quest czyli trzeba wykonac wszystkie poprzednie nim jego lini questowej nim zostanie on odkryty.Czasem zmusza do do dokończenia na jeszcze wcześniejszej mapie questów.
Sprawdź według tego klikając na Preceded by:<nazwa poprzedniego questu> czy masz cala linie wykonana (wiem ze to żmudne ale...). Poza tym do odblokowania tego questu wymagany jest także achivment Neverdeath Graveyard: Lairs II (gdy wykonuje się questy po kolei nabija się bez problemu, bo to jest kilka z tej linii)

Awatar użytkownika
Aniol
Wielki Mentor
Wielki Mentor

Reputacja:
Legendarny
Gildia: Neverwinter PL

Wróć do Neverwinter - Forum Nowych Graczy

• Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post