Bezpieczny pulpit Ai czy warto?

Tu można gaworzyć na wszelkie tematy niezwiązane z Neverwinter. Np. o Waterdeep? ;)

Bezpieczny pulpit Ai czy warto?

Postautor: don » 27 lis 2024, 15:06

Hej,
Planuję wdrożyć coś, co umożliwi zdalny dostęp do firmowych danych, ale z zachowaniem wysokiego poziomu bezpieczeństwa. Trafiłem na „Bezpieczny Pulpit AI” i zastanawiam się, czy warto to wdrożyć. Jakie są Wasze doświadczenia?

Awatar użytkownika
don
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Re: Bezpieczny pulpit Ai czy warto?

Postautor: Kister » 28 lis 2024, 9:41

Ja nie używam osobiście, ale słyszałem od znajomych, że to się sprawdza. Chodzi głównie o to, że dane są przechowywane na serwerze, a nie na komputerach pracowników, więc nawet jak coś się stanie z laptopem czy PC, to dane są bezpieczne. Połączenie jest szyfrowane, więc raczej nie ma co się martwić o bezpieczeństwo.

Podobno dobrze się sprawdza w firmach, gdzie ludzie pracują z różnych miejsc, bo każdy ma dostęp do swojego pulpitu z dowolnego urządzenia. Co fajne, można ustawiać różne poziomy dostępu – nie każdy ma wgląd we wszystko, co jest super, jeśli masz większy zespół. Zerknij tutaj: https://itsky.cloud/cart/bezpieczny-pulpit-ai – tam wszystko jest opisane.

Awatar użytkownika
Kister
Zaprawiony w Bojach
Zaprawiony w Bojach

Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Gildia: Brak

Wróć do Tawerna Offtopic

• Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post