Cześć wszystkich jako że to mój pierwszy post to w mało kreatywny sposób się przywitam
Szcześć Boże
PYTANIA
1.A teraz przejdźmy do rzeczy... gram zbrojnym strażnikiem,tarczownikiem,rycerzykiem czy jak kto określa tę postać
na swój sposób moja idea polega na tym aby z postaci zrobić czysto typowego tanka którego ciężko ruszyć i tu pytanie do
was na jakie bonusy patrzeć/dodawać w zbrojach,mieczach, tarczach itp. ew. towarzyszu
2.jaką wartość łączna obrony musiała by mieć moja postać aby ta "niezniszczalność" była odczuwalna?
czy jest jakaś możliwość aby tarcza wytrzymywała więcej niż 4 ciosy bossa ? czy to może zależy od poziomu tarczy ?
bo w takim razie tarcza którą posiadam musi być naprawdę chu wa
PYTANIO/PŁACZ
3.Kolejne pytanie odnosi się naszego towarzysza, serio ? (chodzi mi o kapłankę którą możemy nabyć za 5 złotych monet)
w towarzyszach nie miałbym się do niczego przyczepić to urozmaicenie jest całkiem przyjemne tylko pytanie czy inteligencja
naszego towarzysza musi się równać z zakrętką od słoika ? dlaczego za każdym razem jak walczę z najbardziej przypakowanym
bossem (jak na mój poziom) to nasz ukochany towarzysz musi wbiec w tym momencie gdy owy boss wali atak obszarowy
czym się dla naszego towarzysza kończy szybkim odesłaniem do szpitala polowego tak praktycznie jest co każde wskrzeszenie
naszego dzielnego pomagiera z zapałem do naśladowania Rambo oraz byciem mięsem armatnim.
Ogólnie to dziękuje za przeczytanie tego, jeżeli ten długo/krótki monolog zabrał ci od 5-10 minut życia to pamiętaj
REKLAMACJI NIE UWZGLĘDNIAM