zmulanie neverwinter

Problemy z grą? Żadna klątwa nie działa? Pisz tutaj!
Opisujemy wyłącznie problemy dotyczące działania gry, komputera i Rejestracji do Neverwinter.

zmulanie neverwinter

Postautor: keppel123 » 25 gru 2013, 22:22

Witam, pobralem dzisiaj ze steama neverwinter, i zcina sie zmula, nie chodzi plynnie sa takie lekkie zcinki jakby sie cos wczytywalo co jest? Ustawienia mam na srednich a kompa mam odpowiedniego do tej gry procek intel pentium g820 2x 3.0ghz, 4gb ram, gigabyte radeon hd 7770 1gb patrzac na wymagania ta gra na full grafice powinna mi smigac w 60fpsach wiec gdzie tkwi przyczyna?

Awatar użytkownika
keppel123
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 2
Rejestracja: 25 gru 2013, 22:20
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: Kepis » 26 gru 2013, 0:19

Nigdy nie ufałem radeonom i nigdy nie zaufam.
Na innych mapach też tnie? Czy tylko w Enklawie?

Kepis.
TR: 60LvL.
Niziołek.
Moja Kampania:
NWS-DD2X6OCPW

Spoiler: Pokaż
Awatar użytkownika
Kepis
Strateg Pola Bitwy
Strateg Pola Bitwy
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 cze 2013, 15:28
Reputacja:
Zaufany
Płeć: Facet
Gildia:

Zmulanie Neverwinter

Postautor: Baronowa » 26 gru 2013, 1:04

Mam tę samą kartę graficzną i też momentami mam wrażenie, że klatek jest ciut mniej niż chciałabym. Ale ogólnie gra się całkiem dobrze.
Za to w enklawie protektora chodzi różnie, zależnie od ilości ludzi i to z pewnością wina mojego nieprędkiego łącza.
Niestety nie wpada mi do głowy żaden pomysł poza obniżeniem wymagań na początek, no i wyłącz wszystko co żre neta bo to może jednak jego wina.

PS: Gram na najwyższych detalach na tej karcie. Ale ja nie mam wymagań jak "minimum 40 klatek".

Awatar użytkownika
Baronowa
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 3
Rejestracja: 24 gru 2013, 10:55
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Kobieta
Gildia:
Postaci w Neverwinter: Arianna Shigerou

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: keppel123 » 26 gru 2013, 12:15

no w enklawie to masakra jest na innych lokacjach chodzi w miare plynnie ale jak gdzies szybko kamera przekrece to jest takie 2 sekundowe sciecie jakby sie cos wczytywalo a jakie macie procki z tym radeonem 7770? I czemu po nacisnieciu F2 jak w samouczku pokazuje nie zmienia mi sie tryb kursora?

Awatar użytkownika
keppel123
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 2
Rejestracja: 25 gru 2013, 22:20
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: Aniol » 26 gru 2013, 17:27

Tryb kursora zmienia się po naciśnięciu lewego ALT. Ostatnio wszyscy zauważyli dziwne lagowanie w grze (możliwe ze ma to związek z eventem i niestety graczami zoombi czyli bootami)

Awatar użytkownika
Aniol
Moderator Globalny
Moderator Globalny
 
Posty: 452
Rejestracja: 08 maja 2013, 12:08
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Facet
Gildia: Neverwinter PL

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: Baronowa » 26 gru 2013, 18:01

Mam AMD Phenom II x4 965; 3,4

Awatar użytkownika
Baronowa
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 3
Rejestracja: 24 gru 2013, 10:55
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Kobieta
Gildia:
Postaci w Neverwinter: Arianna Shigerou

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: Kepis » 26 gru 2013, 19:44

Ja u siebie nie mam takich problemów pewnie dlatego że GeForce robi swoje.

Kepis.
TR: 60LvL.
Niziołek.
Moja Kampania:
NWS-DD2X6OCPW

Spoiler: Pokaż
Awatar użytkownika
Kepis
Strateg Pola Bitwy
Strateg Pola Bitwy
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 cze 2013, 15:28
Reputacja:
Zaufany
Płeć: Facet
Gildia:

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: Bipina » 31 gru 2013, 16:41

Ja dopiero przy evencie dostałam lagów i błędów w grze, wcześniej NvW płynni mi działał przy maksymalnych ustawieniach. :)

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: Ammerus » 31 gru 2013, 18:25

Też miałem taki problem, ale odkąd prędkość neta poszła w górę, zniknął.

Awatar użytkownika
Ammerus
Miejscowy Bohater
Miejscowy Bohater
 
Posty: 62
Rejestracja: 02 lip 2013, 22:49
Reputacja:
Pomocny
Płeć: Facet
Gildia: Heroes of Evermeet
Postaci w Neverwinter: Ammerus, tank.

Re: zmulanie neverwinter

Postautor: gliwczak » 31 gru 2013, 22:23

witam ja mam taki problem od wczoraj od 23.30 czyli nocy z poniedziałku na wtorek . wywaliło mnie z gry i z 10 min nie miałem serwera po tym czasie sie właczył i jak wszedłem do gry to przez 1 min nie mogłem sie ruszyc przez lagii dzisiaj jak wchodze do gry to przez 1 min nie dam rady nic zrobic po tym czasie wszystko sie stabilizuje i jest w miare ok i tak jak ktos pisał raz na jakis czas mam 2 sek zcinke . zaznacze ze mam procka i3 3.3mhz ,8 Gb ram ddr3 , gforce GTS 450 , 6Mb internet z multimedia i wszystko na ustawieniach wysokich chodziło OK do wczoraj

Awatar użytkownika
gliwczak
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 1
Rejestracja: 09 gru 2013, 23:10
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak
Postaci w Neverwinter: zbrojny straznik


Wróć do Neverwinter - Pomoc Techniczna

 


  • Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości

Reputation System ©'