Pytanie

Problemy z grą? Żadna klątwa nie działa? Pisz tutaj!
Opisujemy wyłącznie problemy dotyczące działania gry, komputera i Rejestracji do Neverwinter.

Pytanie

Postautor: Zubik » 04 gru 2013, 20:54

Wiec tak chcialem sobie pograc z kolega razem ale okazalo sie ze sa servery i pisza rozne rzeczy o laczeniu serverow wybieraniu ale nie kminie za bardzo wiec postanowilismy stworzyc nowa postac lecz nie da sie wybrac serveru wiec jak by mi ktos powiedzial jak wybrac server badz czy da sie jakos przeniesc postac ? z gory dziekuje :)

Awatar użytkownika
Zubik
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 1
Rejestracja: 04 gru 2013, 20:45
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Pytanie

Postautor: Aniol » 05 gru 2013, 12:23

Jest jeden serwer.Co najwyżej możecie się szukać na tzw shardach (obok minimapy jest lista ile ich jest i na którym się znajdujesz)
I pisz krótszymi zdaniami lub stosuj interpunkcje !

Awatar użytkownika
Aniol
Moderator Globalny
Moderator Globalny
 
Posty: 452
Rejestracja: 08 maja 2013, 12:08
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Facet
Gildia: Neverwinter PL


Wróć do Neverwinter - Pomoc Techniczna

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości

Reputation System ©'