Problem

Problemy z grą? Żadna klątwa nie działa? Pisz tutaj!
Opisujemy wyłącznie problemy dotyczące działania gry, komputera i Rejestracji do Neverwinter.

Problem

Postautor: Pomyleniec » 13 lip 2013, 10:02

Witam.
Dzisiaj postanowiłem zagrać w jakiegoś rpg i znalazłem Neverwinter. Pobrałem instalke z oficjalnej strony gre zainstalowałem a gdy odpalam ją to nagle mam spam na przeglądarce i wyskakują mi takie strony
http://imgads.seriousads.net/afr.php?zoneid=67&kw=INSERT_KEYWORD_HERE&cb=939829024
nie wiem co z tym zrobić a spam jest taki że nie mogę wpisać nazwy konta i hasła.

Awatar użytkownika
Pomyleniec
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 lip 2013, 9:56
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: Bipina » 13 lip 2013, 13:26

Zainstaluj (zależne od przeglądarki, którą używasz) Ad blocker
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=pl
Ten zadziała na Chrome oraz na Comodo Dragon, który ma silnik Chrome.
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/updated-ad-blocker-for-fire/
A ten na Firefox.

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: Pomyleniec » 13 lip 2013, 14:08

ja mam ADblocker na chrome i wyskakuje mi sam link teraz bez treści strony.

Awatar użytkownika
Pomyleniec
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 lip 2013, 9:56
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: Bipina » 13 lip 2013, 14:27



lub



Blokowanie wyskakujących okienek

Niepożądane wyskakujące okienka przerywają wykonywane przez Ciebie czynności, ale możesz rozwiązać ten problem, blokując je za pomocą paska Toolbar. Jednocześnie nadal masz możliwość otwierania wybranych okienek. Dwie korzyści zamiast jednej.

Włączanie i wyłączanie blokowania wyskakujących okienek

1.Kliknij ikonę klucza na pasku Toolbar.
2.Na karcie Narzędzia zaznacz (lub wyczyść) pole „Blokowanie okien pop-up” .
3.Kliknij Zapisz.



Lub Pop Up Blocker.
https://chrome.google.com/webstore/detail/better-pop-up-blocker/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: Pomyleniec » 13 lip 2013, 15:15

Nic nie dało wyskakują same strony bez zawartości.

Awatar użytkownika
Pomyleniec
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 lip 2013, 9:56
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: Bipina » 13 lip 2013, 15:45

Spróbuj tego co dopisałam w edytowanym poście ...

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: Pomyleniec » 13 lip 2013, 15:49

Też nie działa.

Awatar użytkownika
Pomyleniec
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 lip 2013, 9:56
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem

Postautor: dollasso » 13 lip 2013, 20:48

Witam.Mam problem z gra.Kiedy ja wlaczam wyskakuje mi takie cos (Unable to establish to patch serwer ) itd.....Co mam z tym zrobic prosze o odpowiedz.

Awatar użytkownika
dollasso
Zbłąkany Wędrowiec
Zbłąkany Wędrowiec
 
Posty: 1
Rejestracja: 13 lip 2013, 20:45
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak
Postaci w Neverwinter: wojownik

Re: Problem

Postautor: Ejnox » 13 lip 2013, 21:28

@ up ,Załóż własny temat.

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ejnox
Weteran Wielu Przygód
Weteran Wielu Przygód
 
Posty: 123
Rejestracja: 03 lip 2013, 14:23
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak
Postaci w Neverwinter: Ejnox, Łotr.

Re: Problem

Postautor: Bipina » 13 lip 2013, 22:03

Przeskanuj komputer Dr.Web
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antywirusy/Dr.Web_LiveCD.html


"Aby skorzystać z narzędzia należy zapisać pobrany obraz ISO na płycie CD lub DVD. Dodatkowo upewnij się, że napęd CD/DVD lub inny napęd zawierający Dr.Web LiveCD został ustawiony jako pierwsze urządzenie do bootowania.

System działa w trzech trybach. Dr.Web LiveCD (Default) to skaner z graficznym interfejsem użytkownika (GUI). Dr.Web LiveCD (Safe Mode) to wersja konsolowa skanera. Opcja Start Local HDD spowoduje uruchomienie komputera z dysku twardego bez uruchomienia Dr.Web LiveCD. Opcja Testing Memory uruchamia narzędzie Memtest86+."

Zastosuj się i powiedz czy to coś dało.

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Następna

Wróć do Neverwinter - Pomoc Techniczna

 


  • Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] i 2 gości

cron
Reputation System ©'