Problem CrypticError Ooops.

Problemy z grą? Żadna klątwa nie działa? Pisz tutaj!
Opisujemy wyłącznie problemy dotyczące działania gry, komputera i Rejestracji do Neverwinter.

Problem CrypticError Ooops.

Postautor: natsupaczacz » 10 lip 2013, 17:28

Witam. Mam problem tak jak w temacie, z "CrypticError". Dzisiaj jeszcze grałem normalnie. Jak zawsze wyłączyłem grę bo chciałem wyjść na dwór. Gdy już wróciłem zaskoczył mnie właśnie taki błąd... Wiecej o tym błędzie hmmmmm... Gdy uruchamiam launchera wpisuje swoje passy itd. klikam "Login" po tym sprawdzają się pliki itp. i po chwili wyskakuje przycisk "Graj". Gdy go klikam launcher normalnie znika ale właśnie wtedy pojawia się błąd "CrypticError". Gre odinstalowywałem i instalowałem od nowa i nic. Uruchamiam go jako Administrator też nie przynosi żadnego skutku. Proszę POMOCY!!!!


P.S A i jeszcze bym zapomniał podać wam moje parametry kompa :D.:
Procesor - AMD FX(tm)-4100 Quad-Core-Procesor
Ram - 8,00 GB
Typ Systemu - Windows 7 Professional SP1 64-cztero bitowy system operacyjny
Karta Graficzna - NVIDIA GeForce GT520

Awatar użytkownika
natsupaczacz
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 7
Rejestracja: 07 lip 2013, 11:52
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: Bipina » 10 lip 2013, 17:32

Zaktualizuj następujące rzeczy: Direct, IE, sterowniki do karty graficznej, rejestr przelec Ccleanerem i wiśta wio.


IE - Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/pl-pl/internet-explorer/ie-10-worldwide-languages

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: natsupaczacz » 10 lip 2013, 17:37

Jeszcze teraz zauważyłem że nie chce mi się pojawić ten napis "Graj" tylko ciągle stoi "Anuluj".

Bipina » 5 min temu pisze:Zaktualizuj następujące rzeczy: Direct, IE, sterowniki do karty graficznej, rejestr przelec Ccleanerem i wiśta wio.


IE? Sorry że pytam ale nie jestem informatykiem i nie wiem co to jest. Mógłbyś pełną nazwę?

:podwójny post: ;) ~Sarr

Awatar użytkownika
natsupaczacz
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 7
Rejestracja: 07 lip 2013, 11:52
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: natsupaczacz » 10 lip 2013, 19:10

Dalej nic. I jak wcześniej wspominałem nie chce mi wyskoczyć przycisk "graj"

Awatar użytkownika
natsupaczacz
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 7
Rejestracja: 07 lip 2013, 11:52
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: Bipina » 10 lip 2013, 19:15

Przy tych temperaturach może przegrzewać się komputer, przeczyść do dokładnie.

"O to chodzi jedynie
By nap­rzód wciąż iść śmiało
Bo zaw­sze się dochodzi
Gdzie in­dziej niż się chciało "

Klasa: Trickster Rogue
Rasa: Krasnolud
Nick: Annalise
Awatar użytkownika
Bipina
Moderator
Moderator
 
Posty: 242
Rejestracja: 02 maja 2013, 10:25
Lokalizacja: Lublin, Polska.
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Kobieta
Gildia: Brak

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: Kepis » 10 lip 2013, 19:15

Internet Explorer. Niebieska ikona literki "e" .

Kepis.
TR: 60LvL.
Niziołek.
Moja Kampania:
NWS-DD2X6OCPW

Spoiler: Pokaż
Awatar użytkownika
Kepis
Strateg Pola Bitwy
Strateg Pola Bitwy
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 cze 2013, 15:28
Reputacja:
Zaufany
Płeć: Facet
Gildia:

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: natsupaczacz » 10 lip 2013, 19:19

Kompa czyściłem nie dawno (jakieś 2 tyg. temu). No dobrze zrobię jeszcze raz i zobaczymy.


Teraz to mi nawet się launcher włączyć nie chce.

Awatar użytkownika
natsupaczacz
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 7
Rejestracja: 07 lip 2013, 11:52
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: Kepis » 10 lip 2013, 19:23

Z tym testowaniem odczekaj do wieczora lub jutra bo podobno serwery są off.

Kepis.
TR: 60LvL.
Niziołek.
Moja Kampania:
NWS-DD2X6OCPW

Spoiler: Pokaż
Awatar użytkownika
Kepis
Strateg Pola Bitwy
Strateg Pola Bitwy
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 cze 2013, 15:28
Reputacja:
Zaufany
Płeć: Facet
Gildia:

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: Aniol » 10 lip 2013, 19:24

Zaktualizowałeś Internet Explorera zainstalowałeś tam Javę i Flasha? W opcjach launchera zaznacz safe mode (tryb bezpieczny ) i weryfikacje plikow.
Ostatnia możliwość to sciagnij plik instalacyjny launchera i podaj w ścieżce dostępu miejsce gdzie masz zainstalowana gre.Ppowinien (choc nie musi) zrobic aktualizacje gry i brakujących plików.

Awatar użytkownika
Aniol
Moderator Globalny
Moderator Globalny
 
Posty: 452
Rejestracja: 08 maja 2013, 12:08
Reputacja:
Legendarny
Płeć: Facet
Gildia: Neverwinter PL

Re: Problem CrypticError Ooops.

Postautor: natsupaczacz » 10 lip 2013, 19:49

Właśnie instaluję Adobe na IE. Tylko nie wiem poco to robić?. Client używa IE czy co?

Najwidoczniej muszę od nowa zainstalować clienta bo teraz nawet launcher się włączyć nie chce.

Awatar użytkownika
natsupaczacz
Włóczykij
Włóczykij
 
Posty: 7
Rejestracja: 07 lip 2013, 11:52
Reputacja:
Na granicy prawa (Potencjalny Nasher)
Płeć: Facet
Gildia: Brak

Następna

Wróć do Neverwinter - Pomoc Techniczna

 


  • Sprawdź Podobne Wątki
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] i 2 gości

cron
Reputation System ©'